Om oss

Med glädje och gemenskap som vägvisare är Gläntanskolan i Helsingborg en skola med engagerade pedagoger och intresserade elever. Från förskoleklass till nian kan du vara säker på att ditt barn får en säker och trygg skolgång.

Skolan är en F-9 skola med cirka 330 elever och intill skolan finns även Gläntans förskola i samma byggnad. Skolan har moderna lokaler anpassade för flexibel undervisning i ett expansivt område. Som ett resultat av Gläntanskolans ökande popularitet kommer skolan 2017 att få en ny tillbyggnad för fritidshemmet och F-3.

Gläntanskolan ligger i Ödåkra i ett nyare bostadsområde med blandad bebyggelse. Det är ett område under utveckling och det byggs nya bostäder, både villor och hyreslägenheter. Det är ett område med lite trafik och många grönområden.

I vår matsal får eleverna alltid välja olika grönsaker.